Specialsnickeri i Stockholm för hemmet

Renovera/ bygg ut hemma

Är det dags att renovera huset, bygga ut med en veranda eller kanske en gäststuga på tomten? Ofta vill man att utbyggnader eller gäststugor ska gå hand i hand med huset och då är det inte alltid det finns som färdigbygge. Har ni ett hus av karaktär eller om ni satt ert personliga prägel på både utsida som insida, kan ett specialsnickeri som Janax Snickeri möta era önskemål och behov på ett plan som massproduktion sällan kan.

Vissa vill göra boytan större inuti sitt hus och funderar då på att göra källaren till en beboelig plats. Källarplanet är ett utmärkt ställe att göra en mysig hemmabio, hemmagym, eller kanske en vacker snidad bar med ett stort biljardbord? Perfekt när man har grannarna över!

Fönsterbyte och fönsterrenovering

Ofta är det väldigt små fönster i en källare, men det finns för det mesta plats för större. En specialsnickare i Stockholm kan utforma fönster så du får de så stora som det är möjligt, givetvis i samma stil som resten av huset. Som tidigare nämnt är Janax specialområde restauranger, så är din plan att sätta upp en bar i din källare har du hittat helt rätt ställe.

08-604 94 20Klicka här för att ringa oss
Specialsnickeri Janax i Stockholm
Vi arbetar med restauranger, kontor och arbetsplatser men kan även hjälpa till vid specialsnickeri i hemmet.
Kontakta oss

Specialsnickeri Janax Aktiebolag
Cigarrvägen 16
123 57 Farsta

Tel. 08-604 94 20