Kontor och receptionsdiskar

Kontorsinredningar och Receptionsdiskar

Restauranger må uppta de flesta av Janax beställningar, men deras kunskaper sträcker bra mycket längre än så. På deras referenslista finns det även kontorsinredningar och receptionsdiskar. Detta kan du se på Vasamuseet där de tillverkat både informationsdisken och tre stycken kassakiosker.

Fördelar med Specialsnickeri

Det finns en hel del fördelar för dig som företagare, med att specialbeställa din kontorsinredning istället för att köpa det som redan är färdigt. På ett kontor, oavsett om det är i form av landskap eller enskilda kontorsutrymmen, är det viktigt att personalen trivs. En arbetsplats som verkar ostrukturerad, tråkig och grå till utseendet och kanske har brist på förvaringsutrymmen kommer att sänka effektiviteten i arbetet och trivseln bland din personal.

Gå till botten med vad som krävs, och skapa en attraktiv och trivsam arbetsplats. Några exempel på riktlinjer som man kan följa är luftiga utrymmen med bra planering för förvaring, för att minimera att det ser rörigt och stökigt ut. Sitt ner i lugn och ro och prata med din specialsnickare i Stockholm, förklara dina idéer och vad som är viktigt för dig och för din personal.

08-604 94 20Klicka här för att ringa oss
Specialsnickeri Janax i Stockholm
Vi arbetar med restauranger, kontor och arbetsplatser men kan även hjälpa till vid specialsnickeri i hemmet.
Kontakta oss

Specialsnickeri Janax Aktiebolag
Cigarrvägen 16
123 57 Farsta

Tel. 08-604 94 20